Karjalainen valitsi Talea Media Sales Platformin

Tehty sopimus vahvistaa Talean lupusta mediamyynnin ja ostamisen tehostamisesta

Karjalainen Oy ja Talea Solutions Oy ovat sopineet, että Talea toimittaa Media Sales Platform palvelun mediamyynnin käyttöön. Karjalainen käyttää Talean SaaS alustaa keskitettynä asiakashallinta- ja myyntityökaluna sekä painettuun että digitaaliseen tarjoamaan.

“Uskomme, että Talean kyky tarjota mediamyynnille räätälöity ratkaisu on avain onnistuneelle myynnillemme jatkossa.”, sanoo Karjalaisen myyntipäällikkö Seija Voutilainen.

Lisätietoja:
Seija Voutilainen, myyntipäällikkö, 010 230 8052, seija.voutilainen@karjalainen.fiwww.karjalainen.fi
Jari Kososen toimitusjohtaja Talea Solutions, 050 3572519, jari.kosonen@talea.fiwww.talea.media

KARJALAISESTA

Vuonna 1874 perustettu Karjalainen on maan kolmanneksi vanhin suomenkielinen sanomalehti ja osa Punamusta Media Oyj konsernia. Vuoden 2019 lokakuussa 145 vuotta täyttänyt Karjalainen on paperisessa muodossaan 29 487 kappaleen levikillään ja 77 000:lla painetun lehden ja digitaalisen näköislehden lukijallaan sekä digitaaliset lehtitilaukset mukaan lukien 32 715 kappaleen kokonaislevikillään Suomen 10. suurin tilattava päivälehti.

ABOUT TALEA SOLUTIONS
Talea Solutions Oy aloitti toimintansa vuonna 2014. Talea on rakentanut ainutlaatuisen mediamainonnan alustan, joka prosessiautomaation avulla muuttaa tavan myydä ja ostaa kaikkea mediaa. SaaS-alusta tarjoaa crossmedia-työkalut mediamyyntiin, asiakkuuksien hallintaan ja b2b mainostajien ja toimistojen 24/7 itsepalveluun sekä automatisoi mediatalon mediamyynnin prosessit.